Bonne Vie bemiddelt in onroerend goed in natuurpark de Morvan, onderdeel van de regio Bourgondië


Bonne Vie: Adviesbureau Frans onroerend goed Bourgondië/Morvan
"Hart voor mensen in hartje Frankrijk"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  eXTReMe Tracker

 

Uitzicht over de Morvan

Al meer dan 24 jaar dé onroerend goed expert in en om de Morvan (Bourgondië)
Een eigen huis op een mooi plekje in een prachtig, golvend natuurgebied, met gehuchtjes van nog geen 20 huizen en het volgende gehucht pas 3 kilometer verder. Een leuk stadje in de buurt, beekjes en riviertjes die zich door het landschap slingeren en hier en daar uitmonden in een stil meer. De mogelijkheid om vanuit je huis zo door de bossen te wandelen, waar je urenlang niemand hoeft tegen te komen - herten en wilde zwijnen niet meegerekend…
Dat alles is nog mogelijk in Frankrijk. Daar zijn nog droomhuisjes te koop waar in Nederland niet meer aan te komen is. Veel Nederlanders willen Bourgondiër worden en leven als God in Frankrijk. De stress ontvluchten en zichzelf terugvinden in de mooie natuur en het goede Franse leven.
Bonne Vie bemiddelt al meer dan 24 jaar bij de aan- en verkoop van onroerend goed in en om de Morvan (in het hart van Bourgondië). In deze periode is een vast samenwerkingsverband opgebouwd met betrouwbare Franse makelaars en notarissen. Bonne Vie begeleidt u tijdens het gehele proces, van selectie en bezichtiging tot het uitbrengen van een bod en het tekenen van contracten. In ons bestand van meer dan 85 objecten, variërend van bouwterreinen en natuurstenen boerderijtjes tot authentieke kastelen, vindt ook ú het huis van uw dromen*. Een groot deel van deze woningen treft u op deze site.

Hebt u elders in Frankrijk een huis op het oog? Ook voor verkoopadviezen, controle van documenten etc. voor huizen in andere Franse streken, bent u bij Bonne Vie aan het juiste adres. Aangezien u voor uw Franse huis in de meeste gevallen een specifiek Frans testament nodig heeft, hebben wij ons hierin gespecialiseerd en kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

Wij kijken uit naar uw reactie en zijn u graag behulpzaam bij het vinden van uw eigen huis in Frankrijk!

Met vriendelijke groeten en tot ziens,Victorine Gieben


Ludovic Kraaijeveld


Joep Preijde

 

 *Ondanks onze zorgvuldigheid, kan het helaas voorkomen dat er onjuiste gegevens op onze website staan. De gegevens zijn afkomstig van onze diverse Franse collega’s en wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid aanvaarden